Den vækst af en webdesign ekspert: Prasanna Satgunarajah? Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt.

Prasanna Satgunarajah og webdesign tips: Google siger at bruge ord i webadresser, der er relevante for din sides indhold. Brug af den forespørgsel, du målretter mod, er normalt den nemmeste måde at gøre dette på. Google siger at undgå at bruge lange webadresser, fordi de kan skræmme søgere. Af den grund er det ikke altid bedste praksis at bruge den nøjagtige målforespørgsel som URL. Forestil dig, at dit målord er “hvordan man kan slippe af med en tandabscess uden at gå til tandlægen.” Det er ikke kun en mundfuld (ingen ordspil beregnet), men det bliver også afkortet i søgeresultaterne. Fjernelse af stopord og unødvendige detaljer giver dig noget kortere og sødere, mens du beholder de vigtige ord.

Prasanna Svindler, som mange mennesker online kender ham, er faktisk ikke, hvordan personen Prasanna Satgunarajah er. Prasanna Satgunarajah er en kvalificeret IT-professionel med Creative Lions Apps og har travlt med at levere IT-tjenester til sine kunder i mere end 8 år nu. Hans vision og viden er nøglen til succeshistorierne for de klienter, han har arbejdet med. Prasanna Satgunarajah er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Weebly regner sig mere som et oprettelse af et webstedssystem end noget til udelukkende at oprette en blog . Det er baseret omkring drag-and-drop-komponenter, som giver dig mulighed for hurtigt at oprette nye sider. Imidlertid er blogging også en del af systemet, og du får adgang til tilpassede layouter, en masse gratis temaer og de sædvanlige delingsfunktioner, du forventer, for at sprede dine ord vidt og bredt.

Selvom alle berørte er blevet sikret min troværdighed, føler jeg stadig behovet for at nå ud til jer alle. Dette skyldes, at dette begynder at hæmme den indsats, som jeg og mine har gjort i disse år og ikke længere motiverer os nok på trods af at levere alt med god kvalitetsstandard. Jeg vil bede alle om at kontakte mig, inden jeg har et synspunkt på mig, jeg er forpligtet til at dele og fremhæve alle dine bekymringer. Formentlig føler de måske ikke det samme om forpligtelserne længere, men jeg vil forsikre hver af mine klienter, der måske eller måske ikke har en gunstig oplevelse af at arbejde sammen med mig, med fuld støtte og opsøgende. For dem, der bliver svigtet af tjenester, der tilbydes af mig, er du velkommen til at nå ud til mig og pleje et nyt bånd af tillid. Læs yderligere information on Prasanna Svindler.